CRISI MUNICIPAL
Política 10/12/2010

Guerra oberta entre el PSC i la JSC de Cambrils

Les joventuts es queixen del tracte diposat per l'alcalde de la ciutat, Robert Benaiges, i acusen la secretària d'organització d'impedir-los el pas a la seu del partit

Oriol March
1 min

BarcelonaLes relacions entre el PSC de Cambrils i la seva agrupació juvenil travessen un moment molt delicat. En un comunicat fet públic aquest matí, la JSC de la localitat del Baix Camp es manifesten a favor d'un canvi dins el PSC de Cambrils i censuren l'actitud que Robert Benaiges, alcalde i primer secretari del PSC al municipi. Segons ells, Benaiges els retreu el "mal funcionament" de les joventuts sense coneixement de causa, perquè "només s'ha preocupat de nosaltres quan ha vist que estàvem a favor d'un moviment de canvi a nivell intern".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La JSC de Cambrils denuncia que en l'última executiva local del PSC de Cambrils, feta a porta tancada, es va decidir per part de la majoria dels membres portar a la Comissió de Garanties Estatutàries del partit a quatre membres de l'executiva, entre els quals el líder de l'agrupació juvenil, Albert Gómez, i el regidor cessat de l'ajuntament Oliver Klein. La setmana passada, Benaiges va decidir prescindir de Klein perquè, segons ell, li "havia perdut la confiança". La JSC atribueix en el seu comunicat aquest moviment a la intolerància de l'alcalde, que la setmana passada va ser nomenat portaveu de la diputació de Tarragona, respecte de les divergències ideològiques entre Klein i l'aparell del partit.

L'agrupació juvenil del PSC posa de manifest que Ana Peláez, secretària d'organització del partit a Cambrils, encara no els ha facilitat la clau d'entrada al local on normalment es reunien. Segons les joventuts, va ser Pélaez qui va ordenar el canvi de pany. També li recriminen que només hi ha hagut una reunió entre Albert Gómez i Robert Benaiges en el darrer any.

stats