Política 11/04/2011

Homs etziba al PSC que es podia haver desmarcat del PSOE en els pressupostos de l'Estat

El portaveu del Govern afirma que "hi ha molta declarativa, però molts pocs fets per part dels socialistes catalans" i els acusa de contribuir "a crear un brou de cultiu que no ajuda a resoldre el problema"

Redacció
1 min

BarcelonaEl portaveu del Govern, Francesc Homs, ha replicat al president del grup parlamentari del PSC, Joaquim Nadal, que "si els 25 diputats del PSC es volien desmarcar del PSOE a Madrid ho podien haver fet en els pressupostos de l'Estat que no incloïen la partida del fons de competitivitat i hi van votar a favor". Homs, a més, ha afirmat que "el PSC fa declaracions i manifestacions públiques a través dels seus alcaldables i actes de partit queixant-se per les retallades i no es queixa davant Zapatero que vol retallar el doble". "Aquests són els fets que es poden contrastar", ha recalcat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Aquestes declaracions tenen origen en les afirmacions de Nadal, que ha avisat al govern espanyol que els 25 diputats del PSC a Madrid estaven disposats a donar suport a CiU si demanava els 1.450 milions d'euros del fons de competitivitat que l'executiu deu a la Generalitat perquè s'incloguin en els pressupostos de l'Estat. Així, Homs ha afirmat que el Govern "troba a faltar el PSC plantant-se davant Zapatero" i que "hi ha molta declarativa, però molts pocs fets per part del PSC i contribueixen a crear un brou de cultiu que no ajuda a resoldre el problema que ells han creat". Finalment, el portaveu del Govern ha expressat que la situació actual es deu a "una gestió irresponsable des del punt de vista econòmic pel govern que va presidir el PSC".

stats