L'ENTREVISTA DEL DIRECTOR
Política 29/07/2012

Helena Rakosnik: "No vull deixar la meva feina perquè és el meu espai"

Entrevista de Carles Capdevila a la dona del president de la Generalitat, Artur Mas. Helena Rakosnik explica com és el seu dia a dia i de les seves paraules es desprèn la preocupació pel grau de dificultat de la feina del seu marit

Ara
1 min

BarcelonaEn l'entrevista hi trobareu reflexions com ara aquestes:

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Saber passar el relleu és important a la vida, així com saber dir adéu quan toca".

"Quan saps el pes que porta una persona que t'estimes, pateixes en tots els sentits. La situació és molt complicada i lògicament no es gaudeix, en un moment com l'actual".

"Si s'ha de quedar calb, s'hi quedarà. El que m'agrada és que sigui el més natural possible, la cosa artificial no m'agrada gens. Els cabells blancs a mi m'encanten".

"'Pijo' és una paraula que ja no s'utilitza tant. A ell no l'he notat mai 'pijo'. De mi ho deien d'aspecte, però jo crec que no. No se't pot considerar 'pijo' quan tota la vida has estat treballant. No som uns nens de papà, ni ell ni jo".

"Els joves han d'aprendre a estrènyer-se el cinturó i estalviar, i entendre que les coses no són tan fàcils".

"El dia que no té actes a la nit intenta anar-se'n més d'hora a estirar-se al llit. Allà comença amb el comandament a canviar de canal tan ràpid que no veus res, però a ell el relaxa. De cop veus que tanca, i al cap d'un segon ja està adormit".

Podeu llegir l'entrevista a l'ARA Premium.

stats