PRIMÀRIES AL PSC
Política 09/02/2011

Hereu veu "insultant" que Tura posi en dubte la neutralitat de la federació de Barcelona del PSC

L'exconsellera qüestiona la posició del primer secretari del partit a la ciutat, Carles Martí, perquè considera que "encapçala" la candidatura de l'alcalde en les primàries

Acn
1 min

BarcelonaL'alcalde de Barcelona i candidat a les primàries del PSC, Jordi Hereu, no està disposat a acceptar que ningú menyspreï la imparcialitat de la direcció del partit. I tant és així, que Hereu ha considerat, en una roda de premsa a l'ACN, que és "insultant" que la seva adversària en les primàries, l'exconsellera Montserrat Tura, llenci "cap ombra de dubte" sobre el comportament de la federació de Barcelona del PSC.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

L'alcalde s'ha mostrat "sorprès" que Tura se centri "en aquest debat" que, segons ell, "no interessa ningú". Tot i això, ha volgut sortir en defensa dels dirigents que li han donat públicament el seu suport, al·legant que és una "opinió lliure'" i que això resulta "tan sagrat com obvi".

Tura va qüestionar aquest dimarts a la cadena Vallès Visió la neutralitat del partit, ja que "el primer secretari del PSC de Barcelona [Carles Martí] es posiciona i encapçala la campanya d'un dels candidats", tot i que la cúpula del PSC s'ha compromès a comparèixer en actes dels dos contrincants en les primàries.

stats