Política 07/05/2011

Hereu crida a la mobilització de l'esquerra perquè la batalla de Barcelona encara està oberta

Aprofitant que estava a Nou Barris, plaça forta socialista, Jordi Hereu ha fet una crida a tota l'esquerra per guanyar les eleccions. Malgrat les enquestes adverses, l'alcaldable creu que la batalla està "oberta", però cal que hi hagi una alta participació per aconseguir que guanyi el PSC

Pere Marti
1 min

BarcelonaJordi Hereu jugava aquest matí a casa i ho ha aprofitat per fer una crida a la mobilització socialista per aconjseguir que l'esquerra continui governant l'Ajuntament de Barcelona. Davant un miler de militants i simpatitzants del PSC, ha advertit que la batalla està "oberta" i que encara es pot guanyar. "Si la ciutat es mobilitza, la nostra victòria està assegurada", ha advertit.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Per excitar l'electorat s'ha dedicat a anunciar tots els mals que suposaria un govern de CiU i PP. A Hereu li faria "por" un alcalde com Trias perquè estaria subjecte als interessos de la Generalitat i no de Barcelona. En contraposició, l'actual alcalde s'ha conmpromès a oposar-se a totes "les retallades demagògiques" de l'estat del Benestar que promogui el govern d'Artur Mas.La seva tesi és que un gir a la dreta al consistori provocaria que Barcelona anés cap enrera mentre que una victòria del PSC un salt endavant en el projectte de progrés. El míting ha estat l'acte central de la Festa de la Primavera que el PSC ha celebrat al Parc Central de Nou Barris.

stats