Política 24/05/2011

Hereu no descarta tornar-se a presentar el 2015

L'encara alcalde de Barcelona assegura que treballarà en una alternativa i que la seva oposició no serà de "terra cremada", sinó de "defensa de la ciutat", mentre afirma que "no estem tan malament perquè no estàvem tan bé" i insta el PSC a recuperar els vots perduts des del 1995

Redacció
1 min
Jordi Hereu

BarcelonaJordi Hereu no es dóna per vençut. En una entrevista a El Periódico de Catalunya, l'encara alcalde de Barcelona asegura que se sent "amb força i amb ànims per treballar des d'avui mateix en una alternativa" i afegeix que el PSC és "l'alternativa a Barcelona a CiU". En aquest sentit, Hereu no descarta tornar a ser el candidat del PSC a les eleccions municipals del 2015. Mentrestant, però assegura que farà oposició i no dubta a felicitar Xavier Trias. Tot i que creu que "més que guanyar ell, hem perdut nosaltres" Hereu afirma que "el nostre paper és ajudar que Barcelona surti de la crisi, i no posar pals a les rodes", per la qual cosa promet que la seva oposició no serà mai de "terra cremada", sinó de "defensa de la ciutat". D'aquesta manera, Jordi Hereu es mostra escèptic pel que fa a un pacte CiU-PP a l'Ajuntament de Barcelona: "Ha guanyat un missatge de canvi", assegura.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Autocrítica

D'altra banda, el líder del PSC barceloní assegura que el partit ha de "recuperar el terreny perdut" des de les eleccions municipals del 1995, quan la formació va obtenir 355.000 vots, en contraposició als 130.000 de diumenge. "No estem tan malament perquè no estàvem tan bé. Ara és el moment de reflexionar profundament", argumenta Hereu.

stats