ELECCIONS MUNICIPALS
Política 21/02/2011

Hereu: "Els que diuen que són el canvi viatjaven en cotxe oficial quan jo anava en calça curta"

Jordi Hereu ha rendibilitzat aquest matí la seva victòria a les primàries en diverses entrevistes en les quals ha aprofitat per desplaçar el focus d'atenció de Montserrat Tura a Xavier Trias

Redacció
1 min
Jordi Hereu, avui, a 'Els matins' de TV3

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } Jordi Hereu ha aprofitat l'impuls de la victòria a les primàries per fer un minitour mediàtic i impulsar la seva ja ferma candidatura a l'alcaldia de Barcelona. “Em sento reforçat”, explicava aquest matí a Els matins de TV3, amb un alleujament evident per la fi de la seva cursa amb Tura. “Ara, la passió que ha mogut les primàries traslladar-la a la resta de la gent”.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Hereu s'ha reivindicat com a agent del canvi a la ciutat: “Jo represento la transformació de Barcelona. Els que diuen que són el canvi fa molts anys que anaven en cotxe oficial qual jo encara duia calça curta”, ha explicat, en referència al seu rival Xavier Trias. “El model nostre l'hem de contrastar amb un altre model que és molt més conservador i desconfia més en la ciutat de Barcelona. És defensiu i mira més al passat que al futur”, ha explicat.

Per l'alcalde, el seu rèdit principal durant aquesta legislatura ha estat “haver garantit la política social en temps de la crisi, haver defensat la convivència”.

Sobre la decisió de Ramon Garcia-Bragado d'excloure's a les llistes municipals, mentre estigui imputat, Hereu li ha agraït el pronunciament, però ha aprofitat per defensar-lo: “No té cap sentit que estigui imputat. Reitero la meva plena confiança en l'honorabilitat d'una persona que el que ha fet sempre és servir la ciutat”.

Preguntat sobre el seu futur si perd les eleccions, ha expressat: “Seguir a la ciutat de Barcelona amb compromís de servir la ciutat. Des de l'oposició també se serveix la ciutat. Ara, jo no tinc cap vocació d'estar a l'oposició”.

stats