Política 11/06/2013

Herrera: "Això no és un pla de Govern, és un pla de rescat personal del president"

El líder d'ICV considera que l'"única bona notícia" és que la "falta de rumb" de Mas amb el dret a decidir es "compensarà" amb el lideratge del Parlament

Marc Colomer
1 min

BarcelonaRes de pla de Govern. El líder d'ICV-EUiA, Joan Herrera, ha deplorat aquest dimarts que el que ha presentat aquest dimarts el president de la Generalitat, Artur Mas, no és un pla de Govern, sinó "un pla de rescat personal de la figura del president". Pels ecosocialistes, la compareixença de Mas d'aquest dimarts ha estat un intent de "fer veure que es fan coses quan no es fa res". Per això, ha tornat a insistir que és insostenible que el Govern faci plans si no és capaç de presentar els pressupostos d'enguany. L'executiu no pensa aprovar-los fins que el govern espanyol anunciï d'una vegada l'objectiu de dèficit per al 2013.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"En el pla de Govern no hi ha ni una sola proposta", ha criticat Herrera, que ha lamentat que Mas actua més com a "gerent que gestiona" que com a "president que lidera". Ha retret que no es planti davant els mercats contra l'austeritat, i ha restat credibilitat al Govern quan defensa la cohesió social després de tres anys de retallades.

Celebra la manca de rumb pel dret a decidir

Una cosa sí que ha celebrat Herrera de la compareixença de Mas: "La falta de rumb amb el dret a decidir, que es compensarà amb el lideratge del Parlament". Pels ecosocialistes, si una cosa ha quedat clara aquest dimarts és que les retallades seguiran aplicant-se.

stats