Política 22/09/2016

Joan Herrera fitxa per Comissions Obreres i formarà els quadres del sindicat

L'exlíder d'ICV va deixar la primera línia política per facilitar la creació de Catalunya Sí que es Pot

Ara
1 min
El secretari general d'ICV, Joan Herrera, ha participat en l'assemblea local d'aquesta formació a Santa Perpètua de Mogoda

BarcelonaL'excoordinador nacional d'ICV, Joan Herrera, ha fitxat per Comissions Obreres (CCOO). En un comunicat, el sindicat ha anunciat el nomenament de l'exdirigent ecosocialista com a nou director de l'Escola Superior de Quadres de CCOO. La missió d'Herrera serà potenciar el debat d'idees dins del sindicat, i posar "especial atenció a la renovació del pensament sindical i a la formació i capacitació professional de l'afiliació i estructura de l'organització".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El sindicat argumenta que amb aquest nomenament vol "impulsar un projecte de forta dimensió social, cultural i ciutadana", i amb l'objectiu de potenciar l'Escola de Quadres de CCOO com un espai per "refermar la identitat del treball i de la solidaritat en la societat del coneixement". En un tuit, el secretari general de CCOO, Ignacio Fernández Toxo, ha donat la benvinguda a Herrera i li ha agraït haver acceptat aquest "repte important".

Unes paraules que Herrera ha respost afirmant que el "repte es compartit, col·lectiu i il·lusionant". Herrera va deixar la primera línia política per facilitar l'aliança amb Podem de cara a les eleccions catalanes del 27 de setembre, que va acabar creant la confluència de Catalunya Sí que es Pot, que justament ara passa per una crisi.

stats