TROBADA ANTICRISI
Política 25/03/2011

Herrera considera que la reunió “ha estat un desastre” per la manca de concreció

Acusa el Govern de manca de lideratge i lamenta que si el Carec assessora a tots els partits, les formacions han de poder proposar membres per evitar el seu “neoliberalisme”

S.gonzález/m.colomer
1 min

BarcelonaEl secretari general d'ICV, Joan Herrera, ha deplorat tant el resultat com el mètode de la crisi. Ha rebutjat que s'hagin acordat mesures concretes per donar respostes a la crisi. Per ell, ha estat una cimera grandiloqüent, sense propostes concretes i amb un mètode que ha estat un “desastre”. A més, ha considerat que el Carec en el seu document no feia més que fer aflorar el “programa neoliberal ocult de CiU”. A més, ha considerat que no té sentit que un Consell Assessor que ha d'assessorar al Govern, però també a la resta de partits, no tingui representants a proposta de les forces polítiques.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

“No hi ha hagut acord amb el contingut perquè un veritable acord s'ha de fer a a partir d'esforços compartits i cessions de tothom”. L'ajust no només pot ser en la despesa. També fent que l'economia especulativa aportin més. Per això, ha reclamat que a més de retallar despeses, hi hagi mesures per incrementar ingressos per via d'impostos a les rendes més altes. Per ell, no es pot retallar en educació i salut, i ha criticat que el Govern no hagi volgut tractar els temes socials a la cimera argumentant que “no afecten a l'economia”.

stats