Política 19/04/2012

Homs defensa que el Govern no prendrà cap decisió pel cas Solà fins que no hi hagi fets "verificables" i "contrastables"

La fiscalia contra la corrupció ha comunicat aquest dijous que investigarà el secretari general del departament de Cultura per la seva gestió a l'Associació Catalana de Municipis per comprovar l'existència d'infraccions penals

Acn
1 min

BarcelonaEl portaveu del Govern, Francesc Homs, ha defensat que l'executiu català mantindrà el "mateix criteri" que ha mantingut fins ara pel cas del secretari general del departament de Cultura, Xavier Solà. Per Homs, hi ha situacions que produeixen un "gran soroll mediàtic" i que després acaben "no se sap ben bé com" i "se'n deixa de parlar".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Davant d'aquest tipus de fets, un Govern ha d'atendre allò que pot ser verificable i contrastable, i mentre no es demostri el contrari, no hi ha res a dir", ha reblat el portaveu del Govern.

La fiscalia contra la corrupció ha anunciat aquest dijous que investigarà Solà per la seva gestió a l'Associació Catalana de Municipis i Comarques (ACM), per comprovar l'existència d'infraccions penals.

stats