CONSELL EXECUTIU
Política 01/02/2011

Homs matisa Oriol Pujol i fa una crida a "no patir" per les nòmines dels empleats de la Generalitat

El portaveu del Govern insta a no preocupar-se pels pagaments als treballadors públics catalans malgrat la complicada situació econòmica

S. González / O. March
1 min

BarcelonaEl portaveu del Govern, Francesc Homs, ha matisat aquest migdia les declaracions del seu company de partit Oriol Pujol en què aquest alertava de les dificultats de la Generalitat per pagar les nòmines als seus empleats. "Que la gent no es preocupi per la situació dels nostres treballadors", ha afirmat Homs, que també ha explicat que Oriol Pujol no ha dit, en cap cas, que la Generalitat no tenia diners per pagar les nòmines. Ara bé, tampoc ha detallat fins a quin mes hi ha diners per fer front als pagaments.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Pel que fa a una informació apareguda al Financial Times sobre que el deute català pot dificultar la sortida de la crisi de l'Estat espanyol, el portaveu s'ha limitat a dir que considera "exagerat" aquest titular. Homs ha insistit que la situació econòmica de la Generalitat és complicada però que ja s'estan fent els primers passos per redreçar les finances catalanes per mitjà de l'anunciat pla de viabilitat.

stats