Política 26/02/2017

Homs no dona "cap credibilitat" a la suposada implicació de Mas en la "teoria" del 3%

"La intenció és crear una nebulosa i estendre l'ombra de dubte. Quan no hi ha res, es tracta d'anar creant especulació", afirma l'exconseller i líder del PDECat a Madrid

Marc Toro
1 min
L'exconseller i líder del PDECat a Madrid, Francesc Homs, poc abans de la roda de premsa d'aquest diumenge

BarcelonaL'exconseller de la Presidència i líder del PDECat a Madrid, Francesc Homs, no dona "cap credibilitat" a la informació publicada aquest dissabte a 'El Mundo' sobre la suposada implicació de l'expresident de la Generalitat Artur Mas en la "teoria" –ha dit– del cas 3%. "La intenció és crear una nebulosa i estendre l'ombra de dubte. Quan no hi ha res, es tracta d'anar creant especulació", ha afirmat Homs aquest diumenge en roda de premsa.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Al seu parer, la informació apareguda al rotatiu espanyol té a veure amb el judici pel 9-N. "Té pinta que no és casual", ha dit, i ha argumentat: "Tens la sensació que van apareixent informacions relatives a la teoria del 3%, que mai s'acaba de demostrar ni consolidar, en moments clau: en moments de processos electorals, en moments d'haver de fer front a decisions molt transcendents…"

En la línia del que va dir el mateix Mas aquest dissabte, Homs s'ha mostrat convençut que l'Estat persegueix el PDECat perquè és clau en el procés cap a la independència. "No som els únics en el món sobiranista, però sí que hem estat els que han fet decantar la balança, i aquesta és la visió que hi ha a Madrid", ha dit. I també ha afegit que abans els independentistes eren "petitons", però que el seu partit ha donat "recorregut" al procés i que per això molesta el govern espanyol.

stats