Política 15/12/2011

Iceta es retira de la cursa de primer secretari del PSC per manca de suports

L'encara vice-primer secretari assegura que continuarà treballant per la renovació del partit i aposta per la candidatura de Navarro

Pere Martí
1 min

BarcelonaTal com havia anunciat, el portaveu del PSC, Miquel Iceta, ha anunciat aquest dijous a través del seu blog que retira la seva candidatura per liderar el partit. Iceta ha reconegut que la seva proposta "no ha obtingut suports suficients per encapçalar la integració" i que se n'ha adonat que "potser les coses estaven ja força decantades" quan va decidir fer un pas endavant cap a la primera secretaria, en referència a la candidatura de Pere Navarro.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Amb tot, el portaveu del PSC ha assegurat que "no crec que hagi perdut" i dóna l'experiència per bona si ha contribuït a enriquir el discurs i l'ideari de la resta d'aspirants. Així, Iceta ha afirmat que a partir d'ara es dedicarà a "empènyer del carro" en lloc "de ser al capdavant". Iceta assegura que se sent satisfet amb la decisió que el va portar a anunciar que volia encapçalar una candidatura a primer secretari, però admet el fracàs de l'operació. "La meva candidatura no ha obtingut suports suficients per encapçalar la integració, però s'ofereix per treballar "al costat d'en Pere i de tots vosaltres, de l'Àngel i en Joan Ignasi, i de tots i totes les socialistes, per fer possibles els canvis i la integració que crec imprescindibles".

stats