Política 28/03/2011

Iceta contesta a Maragall que "seran les bases qui pilotaran els canvis al PSC i no la direcció"

El portaveu del partit ha replicat a l'exconseller "que no pateixi" ja que no "existeix risc de que l'executiva actual decideixi sobre la nova cúpula"

Acn
1 min

BarcelonaEl viceprimer secretari i portaveu del PSC, Miquel Iceta, ha replicat a l'exconseller d'Educació Ernest Maragall que "seran els delegats que participin al congrés que els socialistes catalans celebraran a la tardor els qui el pilotaran, i no l'actual direcció". D'aquesta manera, ha respost Maragall, que aquest diumenge es va descartar per formar part de la nova direcció i que va rebutjar que el relleu estigui protagonitzat per persones que actualment formen part de la cúpula. "Els canvis des de dalt sovint no són canvis", va advertir.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Iceta ha remarcat que aquests canvis "estaran en mans dels delegats" i ha insistit en deixar "per més endavant" el debat sobre les persones. Després de la reunió de la Comissió Executiva del PSC, a la qual Ernest Maragall no ha assistit, Iceta ha remarcat que no existeix el "risc" que pugui ser la direcció actual qui decideixi sobre la nova cúpula. "Que no pateixi", ha recomanat a Maragall, tot garantint que seran els delegats els qui prendran aquesta decisió. Iceta ha remarcat que el PSC és un "partit democràtic, molt plural, divers i ampli".

stats