Política 14/06/2013

ICV, sobre el cas Palau i CDC: “Mas té la corrupció a casa seva”

Laia Ortiz, portaveu d'ICV, assegura que els nacionalistes poden haver sigut còmplices d'un dels espolis més grans de la història de Catalunya

Clàudia Dinarès
1 min

BarcelonaLa diputada al Congrés i portaveu d'ICV, Laia Ortiz, ha tornat a demanar aquest divendres al president de la Generalitat, Artur Mas, que "doni explicacions sobre el cas Palau d'una vegada per totes" en relació amb el cas Palau. Ha afirmat també que les conclusions del fiscal sobre aquest assumpte posen de manifest que "Mas té la corrupció a casa seva" i acrediten que CDC va rebre "comissions il·lícites per part de Ferrovial".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Ortiz ha exigit que en cas de confirmar-se la culpabilitat de CDC "es tornin tots els diners", ja que s'estaria tractant "d'un dels espolis més grans de la història de Catalunya". La portaveu d'ICV ha aprofitat per recordar que "no s'ha fet cap mesura per lluitar contra la corrupció en tota la legislatura" i també que aquest cas no només taca el Govern pel que fa a Artur Mas, sinó que també afecta Germà Gordó, que va ser gerent del partit fins que va ser triat secretari del Govern a finals de 2010 i que ara ocupa la conselleria de Justícia.

stats