POLÍTICA
Política 31/08/2011

ICV-EUiA i ERC demanen la convocatòria d'un ple extraordinari per tractar la reforma constitucional al Parlament

També reclamen la compareixença dels senadors de designació autonòmica per tal que escoltin el posicionament de la cambra catalana abans de votar la reforma al Senat

Oriol March
1 min

BarcelonaICV-EUiA i ERC ha demanat aquest matí al president de la Generalitat, Artur Mas, que convoqui un ple extraordinari del Parlament per tal de tractar la reforma constitucional. La proposta l'han presentat Joan Herrera, líder dels ecosocialistes, i Anna Simó, portaveu dels republicans a la cambra catalana. Els dos s'han posat en contacte amb la resta de grups parlamentaris per tal que aquest ple extraordinari sigui possible. El calendari fa que aquesta tarda hi hagi d'haver pronunciació per part de CiU. Simó i Herrera ja n'han parlat amb el president del grup parlamentari dels nacionalistes, Oriol Pujol, i amb el seu portaveu a la cambra, Jordi Turull.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi



Els representants d'ICV i d'ERC han registrat, també aquest matí, una petició de compareixença dels senadors de designació autonòmica per tal que escoltin la posició del Parlament envers la reforma constitucional abans que l'hagin de votar al Senat.

stats