política
Política 04/06/2011

ICV-EUiA demanarà vídeos i fotos de les càrregues dels Mossos per utilitzar-los contra Puig al Parlament

El diputat Jaume Bosch ha anunciat que sol·licitaran el material via Facebook i Twitter. Els documents serviran per rebatre les acusacions del conseller d'Interior, segons les que els indignats van provocar amb violència a la brigada mòbil. Puig ha dit que utilitzaria imatges aèries per reforçar les seves declaracions

Redacció
1 min

BarcelonaEl diputat d'ICV-EUiA al Parlament de Catalunya, Jaume Bosch, ha anunciat que demanarà via Facebook i Twitter imatges i vídeos de la gent que va patir les càrregues policials per poder completar la seva exposició durant la comissió d'interior.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En un comunicat a la pàgina web del partit, Bosch ha explicat avui que el seu grup parlamentari demanarà a la mesa del Parlament poder servir-se de documents gràfics (vídeos i fotografies) durant la intervenció que farà el pròxim dimecres a la comissió d'interior en la compareixença del conseller Felip Puig.

ICV-EUiA farà una crida a les xarxes socials, especialment Facebook i Twitter, perquè els internautes enviïn imatges i enregistraments de la gent que va estar enmig de les càrregues policials del passat divendres 27 de maig a Plaça Catalunya.

El diputat ecosocialista ha dit que utilitzarà el material per rebatre les acusacions del conseller d'Interior, segons les quals els indignats haurien provocat amb violència a la brigada. Puig ha anunciat que utilitzarà imatges de l'operatiu del passat divendres a la plaça, gravades des dels helicòpters que sobrevolaven la ciutat comtal. "Creiem que tenim el mateix dret d'ajudar-nos de material gràfic en cas que el conseller utilitzi aquests recursos durant la compareixença", ha explicat Bosch, alhora que ha descartat utilitzar-ho si el titular d'Interior tampoc ho fa.

stats