Política 28/04/2014

ICV condemna l'agressió a Navarro però demana "rigor" davant un acte "aïllat"

El partit assegura que no té constància que deu experts estiguin redactant una constitució catalana

Sara González
1 min
Laia Ortiz, en roda de premsa a la seu d'ICV / ACN

BarcelonaLa diputada d'ICV al Congrés Laia Ortiz ha assegurat que el seu partit "condemna" l'acte de violència del qual va ser víctima el líder del PSC, Pere Navarro. Amb tot, han emmarcat l'agressió com a "concreta i aïllada" i és per aquest motiu que ha demanat "rigor i serenitat" i no especular sobre els motius, per ara desconeguts, que van portar una dona a agredir el dirigent socialista.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Que no s'utilitzi de forma política o partidista una agressió condemnable des de tots els punts de vista", ha insistit Ortiz.

La diputada a Madrid també ha explicat que el seu partit no tenia constància que un grup de 10 experts estiguin redactant una constitució per una eventual Catalunya independent ni que cap dirigent d'ICV hi estigui vinculat. "Benvingudes siguin les aportacions al debat. La societat civil està activa també des del món judicial", ha dit Ortiz.

Ha assegurat que el seu partit“condemna” l'acte de violència del qual va ser víctima el líderdel PSC, Pere Navarro. Amb tot, han emmarcat l'agressió com a“concreta i aïllada” i és per aquest motiu que ha demanat“rigor i serenitat” i no especular sobre els motius, per aradesconeguts, que van portar una dona a agredit el dirigentsocialista.

“Que no s'utilitzi de forma políticao partidista una agressió condemnable des de tots els punts devista”, ha insistit Ortiz.

La diputada a Madrid també ha explicatque el seu partit no tenia constància que un grup de 10 expertsestiguin redactant una Constitució per una eventual Catalunyaindependent. “Benvingudes siguin les aportacions al debat. Lasocietat civil està activa també des del món judicial”, ha ditOrtiz.

stats