Política 02/03/2015

Ignacio González avisa els "xantatgistes" que vol ser el candidat del PP a la presidència de Madrid

Ha comparegut davant la premsa per negar una informació del diari El Mundo, referent al cas d'un polèmic àtic a Estepona, i denunciar les suposades pressions perquè llenci la tovallola

Europa Press
1 min
El president de Madrid, Ignacio González, amb l'alcaldessam Ana Botella, en una imatge d'arxiu. EFE

MadridEl president de la Comunitat de Madrid, Ignacio González, ha reafirmat aquest dilluns la seva disposició a ser candidat de cara a les pròximes eleccions autonòmiques davant dels que -segon diu- estan utilitzant el "xantatge" i les "males pràctiques policials". Ho ha dit en referència a noves informacions sobre el polèmic àtic d'Estepona.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Si el que pretenen és que deixi de tenir interès a continuar treballant a favor dels madrilenys, s'equivoquen radicalment", ha indicat González, que ha assegurat que seguirà denunciat aquest "tipus de pràctiques inassumibles en un estat de dret com el nostre".

González ha comparegut aquest dilluns en roda de premsa des de la seu de l'executiu madrileny després que el diari El Mundo hagi publicat que el president autonòmic va demanar ajuda a policies per "amagar" el cas de l'àtic.

Segons aquest diari, González va mantenir una reunió amb dos comandaments policials tres mesos després que comencés la investigació i en la conversa va sol·licitar que no transcendís que era llogater d'una societat off shore, recull un informe aportat per la Direcció General de la Policia al Jutjat d'Instrucció número 47 de Madrid.

stats