Política 06/09/2015

C's avisa Mas que una carta al diari "no compensa" haver "finançat l'odi cap a la resta d'espanyols"

Rivera i Arrimadas carreguen contra "l'etapa epistolar" i recorden que els problemes es resolen amb reformes

Acn
1 min
La candidata de C's, Inés Arrimadas, presentant el programa electoral / ACN

BarcelonaEl president de C's, Albert Rivera, i la seva cap de llista el 27-S, Inés Arrimadas, han criticat la carta d'Artur Mas, Oriol Junqueras i Raül Romeva, i d'altres candidats de Junts pel Sí, aquest cap de setmana en resposta a la que va escriure l'expresident del govern espanyol, Felipe González, també a 'El País'.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"No intenti compensar amb un paper tot el que fa anys que financen: la confrontació i l'odi cap a la resta d'espanyols", ha etzibat Arrimadas en presentar el seu programa electoral aquest diumenge. Rivera ha ironitzat sobre "l'etapa epistolar" i ha advertit que els problemes de l'estat espanyol no se solucionen amb cartes sinó amb reformes. "No és un romanç, és política", ha resolt.

"Un manual per muntar una prestatgeria de l'Ikea"

Arrimadas creu que "un manual per muntar una prestatgeria de l'Ikea és més seriós que el pamflet per proclamar la independència" de Junts pel Sí, a qui ha acusat de voler sortir de la UE en "perdre el nord o voler impunitat".

Arrimadas, i el president del partit, Albert Rivera, han apuntat els eixos del programa de la formació: economia, combatre la corrupció i serveis socials. "No es tancarà ni un quiròfan mentre quedi un sol euro per treure de diplocats i televisions que només fomenten l'independentisme", ha garantit Arrimadas. Rivera ha erigit C's com a garant de la unió i la regeneració democràtica i com a "doble recepta" per a Catalunya i l'estat espanyol.

stats