CONSELL EXECUTIU
Política 03/06/2014

El Govern nomena el president de la joventuts d'Unió director general de Relacions Exteriors

Iban Rabasa, fins ara cap de gabinet de Josep Maria Pelegrí a Agricultura, substitueix Francesc Gambús, eurodiputat electe d'Unió

Oriol March
1 min

BarcelonaIban Rabasa, president d'Unió de Joves (la branca juvenil del partit democristià), ha estat nomenat director general de Relacions Exteriors en substitució de Francesc Gambús, eurodiputat electe després de les eleccions comunitàries del 25-M. Rabasa, fins ara, era cap de gabinet del conseller d'Agricultura, Josep Maria Pelegrí.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El dirigent de les joventuts d'Unió, nascut el 1982, és llicenciat en Ciències Polítiques per la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i en Publicitat i Relacions Públiques per la Universitat Ramon Llull (URL). També té el postgrau en Lideratge i Governança local per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Segons la documentació facilitada pel Govern, Rabasa ha treballat en diverses empreses del sector de la publicitat i les relacions públiques.

El Govern ha aprofitat també la reunió d'aquest dimarts per crear la direcció general d'afers multilaterals i europeus per "impulsar les relacions de Catalunya" amb els organismes internacionals.

stats