Política 31/12/2014

Iceta veu en el discurs de Mas un "últim intent desesperat" de convèncer Junqueras

El primer secretari del PSC lamenta que el discurs sigui "una oportunitat perduda" de donar un missatge "d'esperança, fermesa i solidesa" als catalans

Europa Press
1 min
El primer secretari del PSC, Miquel Iceta / ACN

BarcelonaEl primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha assegurat que el discurs de Cap d'Any fet pel president de la Generalitat, Artur Mas, ha estat un "últim intent desesperat" de convèncer el líder d'ERC, Oriol Junqueras, que se sumi a una llista unitària. "Ha estat un discurs amb un únic objectiu, un últim intent desesperat de convèncer Junqueras que el porti a cavallet", ha afirmat en declaracions als periodistes, en què ha lamentat que fora un discurs sense molt contingut.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Iceta ha explicat que li hagués agradat que Mas concretés quin era el seu objectiu per al 2015, si entre les seves plantades està "seguir perdent el temps", posar-se a governar d'una vegada o convocar eleccions anticipades a Catalunya. "Probablement fins i tot no ho sap i per això no ho ha dit", ha vaticinat el dirigent socialista, que ha confiat que en els pròxims dies el president català reveli quin és el seu full de ruta per als pròxims mesos.

Iceta, que ha recordat que fins i tot des d'Unió es demana a Mas que aclareixi aviat si hi haurà o no eleccions, ha sostingut que la intervenció del president de la Generalitat ha estat una "oportunitat perduda" de donar un missatge d'esperança, fermesa i solidesa als catalans.

El primer secretari del PSC ha criticat l'"espectacle res edificant" que suposa el debat sobre si hi haurà o no eleccions i sobre com han de concórrer les forces sobiranistes, i ha assegurat que els catalans necessiten solidesa, estabilitat i perspectiva.

stats