POLÍTICA
Política 24/01/2011

El PSC nega que el tripartit donés impunitat als okupes

El viceprimer secretari i portaveu del PSC, Miquel Iceta, ha replicat que fins ara els opkupes no han actuat amb impunitat a Catalunya, com va dir el conseller d'Interior, Felip Puig. Li recorda al conseller que els desallotjaments els dicta un jutge i no el Govern

Acn
1 min

BarcelonaDesprés que aquest diumenge, unes hores després del desallotjament de 400 persones a la Via Laietana, Felip Puig advertís als okupes que a Catalunya s'havia acabat la "impunitat", en una referència implícita però clara a la política de l'anterior conseller d'Interior, Joan Saura, Iceta ha defensat que l'anterior Govern va executar "moltíssims desallotjaments", tot i que "amb menys publicitat i menys bombo" i "sempre esperant les preceptives autoritzacions judicials".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Iceta ha lamentat que Puig intenti "posar en contradicció" el desallotjament de dissabte passat a la Via Laietana amb el que es va fer a la Plaça de Catalunya el 29 de setembre, coincidint amb la vaga general. Aleshores, ha recordat Iceta, "només es va actuar en el moment que es va tenir l'autorització judicial".

stats