Política 07/10/2016

Montilla, Borrell, Hereu, Ballesteros i Ros, entre els signants del manifest a favor de la reelecció d’Iceta

També el signa Manuela de Madre, exalcaldessa de Santa Coloma de Gramenet

Ara
1 min
Els dos aspirants a liderar el PSC, Núria Parlon i Miquel Iceta, van exhibir cordialitat.

BarcelonaL’expresident de la Generalitat José Montilla, l’exministre Josep Borrell, l’exalcalde de Barcelona Jordi Hereu i els líders del PSC a Girona, Tarragona i Lleida, Sílvia Paneque, Josep Fèlix Ballesteros i Àngel Ros són alguns dels noms destacats que s’han sumat al manifest en favor de la reeleció de Miquel Iceta com a primer secretari del partit. La candidatura d’Iceta l’ha feta pública aquest divendres amb la intenció que els militants de base s’inscriguin a través de la web de les primàries a la secretaria general. El manifest destaca les "10 raons per escollir Miquel Iceta", com ara "la generositat amb el partit, la defensa de l'autonomia del PSC i la seva capacitat d'influir en el PSOE".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Miquel Iceta ha estat sempre a disposició del partit, sense buscar un especial protagonisme. Quan ningú no volia assumir la responsabilitat de liderar el PSC, Miquel Iceta va fer el pas endavant. I ara, a les portes d’un curs polític difícil, segueix oferint el seu compromís", subratlla el manifest. De l'actual primer secretari també en destaca "l'experiència, la trajectòria, la coherència, la capacitat didàctica, la visió estratègia, la capacitat de trenar acords i la seva recerca de solucions i no pas de generar conflictes".

El manifest, titulat 'Ara, més IZ', també el signa l'exdiputada al Congrés i al Parlament, Manuela de Madre, que va ser alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet entre el 1991 i el 2002, precisament la ciutat on actualment és alcaldessa la rival d'Iceta a les primàries, Núria Parlon.

stats