Política 01/07/2015

Iceta ironitza sobre Podem: "Som casta fins que els nostres vots serveixen per investir una alcaldessa a Badalona"

El líder del PSC afirma que és socialdemòcrata com Pablo Iglesias i recorda el seu suport a presidents socialistes al País Valencià, les Balears, Aragó, Extremadura o Castella-la Manxa

R. Tugas
1 min

BarcelonaEl primer secretari del PSC i candidat del 27-S, Miquel Iceta, confia que després de les eleccions es podrà entendre amb la candidatura de Catalunya en Comú que estan negociant Podem, ICV, EUiA i Procés Constituent per conformar un govern alternatiu al d'Artur Mas. "Som d'esquerres i socialdemòcrates, com Podem", ha apuntat el dirigent socialista, que ha ironitzat amb el gir dels de Pablo Iglesias cap a la socialdemocràcia com a programa viable, i ha assenyalat: "Nosaltres ja ho vam veure fa més de 130 anys".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Així, Iceta ha cridat a posar-se d'acord en el programa i ha recordat el suport de Podem als governs amb president socialista al País Valencià, les Illes Balears, Aragó, Extremadura o Castella-la Manxa. "Alguns que han volgut negar que hi ha esquerres i dretes tenen més problemes", ha etzibat, i ha insistit: "Som casta fins que els nostres vots serveixen per investir una alcaldessa a Badalona". També ha recordat el suport socialista a Ada Colau i a Manuela Carmena.

Igualment, Iceta ha avançat que demanarà que la llista del PSC sigui cremallera home-dona i ha ironitzat amb la fórmula de Podem per elegir la llista de les eleccions estatals, amb una sola circumscripció estatal: "No sé quin seria el paper del PSC si el PSOE convoqués unes primàries com les de Podem".

stats