Política 08/05/2015

Iceta: "A Andalusia es demostra que hi ha partits que no serveixen ni per governar ni per pactar"

L'alcaldessa de l'Hospitalet, Núria Marín, oferirà a ICV-EUiA reeditar el pacte de govern si no obté majoria absoluta

Sara González
1 min
Miquel Iceta amb Núria Marín a l'Hospitalet de Llobregat / PERE VIRGILI

L'Hospitalet de LlobregatEl PSC ho té clar: en aquesta campanya els seus atacs no només seran pel flanc de la dreta, sinó contra aquells que amenacen la seva hegemonia. És per això que el primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha llançat un dard a Podem aquest divendres des de l'Hospitalet de Llobregat: "A Andalusia s'ha demostrat que hi ha partits que serveixen per governar, d'altres que per pactar i uns altres que ni per una cosa ni per l'altra. Que els ciutadans ho tinguin present de cara el 24-M", ha etzibat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Iceta ha decidit acompanyar en el primer dia de campanya l'alcaldessa de l'Hospitalet, Núria Marín, en una visita a un centre de joves del barri de La Torrassa. Si no obté la majoria absoluta, Marín ha assegurat que tornaran a oferir a ICV-EUiA la possibilitat de reeditar el pacte d'esquerres que ja ha estat vigent durant els darrers quatre anys de mandat. Si aquesta aliança no és possible, ha dit que governarà en solitari "amb acords puntuals".

Marín ha lamentat que els ajuntaments s'hagin trobat "molt sols" per part de la Generalitat a l'hora d'encarar la crisi i ha denunciat que han estat les administracions locals les que han hagut de "suplir" tot allò que la Generalitat ha deixat de banda: des del finançament de les escoles bressol als ajuts per les beques menjador a les escoles. "Som els únics que hem estat al costat de la gent", ha sentenciat.

stats