Política 21/09/2017

Iglesias alerta que el PP d'Aragó vol prohibir l'acte a favor del referèndum de diumenge a Saragossa

El líder de Podem demana que hi hagi més veus com la de Francina Armengol al PSOE

Ara
1 min
Iglesias alerta que el PP d'Aragó vol prohibir l'acte a favor del referèndum de diumenge a Saragossa

BarcelonaEl líder de Podem, Pablo Iglesias, ha alertat avui que el PP d'Aragó pressiona per impedir l'acte a favor del referèndum pactat que celebraran aquest diumenge a Saragossa amb ERC, PDECat, PNB o Compromís. "Esperem que no prohibeixin l’acte, perquè el PP d’Aragó el vol impedir". En declaracions a RAC1, Iglesias ha afegit que "els populars estan treballant per prohibir-lo amb pressions a l'alcalde de la ciutat perquè no cedeixi cap espai". Pedro Santisteve, de Saragossa En Comú, ha cedit el centre cívic Delicias.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El màxim dirigent de la formació lila ha denunciat que "el PP vol utilitzar Catalunya per tapar la corrupció; estan deixant la democràcia en una situació preocupant, és una crisi del règim polític que demostra que el PP no té res a dir de Catalunya". "El PP no té un full de ruta per resoldre políticament el conflicte", ha afegit.

Iglesias ha deixat clar que "amb el PP i Ciutadans no es pot dialogar", i s'ha mostrat esperançat que el PSOE modifiqui la seva actitud: "Ha fet passos valents però no suficients", en referència al fet de no condemnar íntegrament la política del PP per frenar el referèndum. "Tant de bo hi hagi més Francines i menys Susanes, al PSOE", en referència a la presidenta del govern balear, Francina Armengol, que dimecres va afirmar que amb la detenció de càrrecs públics a Catalunya "s'ha passat una línia vermella" que, segons ha opinat, "no és edificant per arribar a la solució del diàleg, que és absolutament necessària per resoldre aquest conflicte".

stats