MOVIMENT DE PROTESTA
Política 20/05/2011

Els indignats de Tarragona s'hi queden indefinidament

Els integrants dels col.lectius AcampadaTarragona i Democràcia Real Ja han acordat avui en assemblea quedar-se "indefinidament" a la Plaça de la Font de Tarragona

Efe
1 min

TarragonaEls integrants dels col.lectius AcampadaTarragona i Democràcia Real Ja han acordat avui en assemblea quedar-se "indefinidament" a la Plaça de la Font de Tarragona, ha informat un dels seus integrants, Òscar Rovira. Més de 500 persones -el doble que ahir- han participat en l'assemblea, que ha durat una hora, en què s'ha llegit el mateix manifest que en l'acampada de la plaça Catalunya de Barcelona, una declaració d'intencions a la qual ha seguit l'exposició de casos particulars per part dels assistents. Després de l'assemblea, tots els concentrats han protagonitzat una espectacular cassolada d'una altra hora de durada.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Els seguidors del moviment han decidit a més unir-se als d'AcampadaTarragona, i per això han abandonat la plaça del Rei, on eren instal.lats, i s'han traslladat a la plaça de la Font, seu de l'edifici consistorial. Així mateix, l'assemblea, segons Rovira, ha acordat "quedar-se a passar la nit" a la Plaça de la Font, i prosseguir amb la seva protesta "tot el cap de setmana, i després la setmana que ve, indefinidament".

stats