POLÍTICA
Política 30/07/2012

Jesús Egiguren sospesa abandonar la política

El president del PSE vol "recuperar" les seves aficions i "tornar a ser una persona normal", i admet desafecció amb el PSOE

Ara
1 min

BarcelonaEl president del PSE, Jesús Egiguren, sospesa la possibilitat d'abandonar la política per "recuperar" les seves aficions i "tornar a ser una persona normal". Així es desprèn de les seves declaracions al documental 'Memòries d'un conspirador', del director Ángel Amigo, que repassa la seva trajectòria política i com va viure l'atemptat d'ETA contra la T-4 o la seva amistat amb Arnaldo Otegi. El film s'estrenarà aquesta tardor, però des d'aquest dilluns ja se'n pot veure un petit fragment a la pàgina web d'Euskal Irrati Telebista (EITB).

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Si puc, la política la deixo enrere, la deixo a d'altres", afirma el dirigent socialista, que assegura que se sent "amb el deure acomplert". Així mateix, admet que part de les seves intencions neixen del fet d'haver sentit "més afecte" entre "la gent del carrer" que entre la direcció del PSOE, que el va convertir en "una persona sospitosa" i li va donar "l'esquena". Egiguren recorda que amb 18 anys va "enterrar" el "primer cadàver socialista" que va deixar ETA i que també va acudir a l'enterrament de l'últim assassinat del PSE.

stats