Política 02/04/2011

Gallego: "L'important no és la persona sinó la política que es fa"

El secretari general de CCOO diu que la decisió de Zapatero és "coherent", ja que sempre havia dit que només hi seria dues legislatures. Demana a l'executiu espanyol que acabi la legislatura sense oblidar "l'enfoc social"

Redacció
1 min

BarcelonaEl secretari general de CC OO, Joan Carles Gallego, ha dit a Catalunya Informació que la decisió de Zapatero de no presentar-se com a candidat és "coherent" perquè ja feia temps que ell mateix havia dit que dues legislatures eren temps suficient per un president. Gallego ha dit que era "previsible" que avui es donaria a conèixer aquesta decisió i ha aprofitat el moment per demanar al govern espanyol que d'ara fins al final de la legislatura "governi amb el màxim d'enfoc social i abordi de manera concertada els interessos de la gent, sobretot en un moment de crisi com l'actual". Fent una valoració de la gestió de govern de Zapatero ha dit que "l'important no és la persona, sinó la política que es fa".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El secretari general de CC OO ha dit que no creu que aquesta decisió tingui impacte en l'economia del país i ha recordat que "ara més que mai cal respectar el diàleg social". Pel que fa al debat sobre la successió dins del PSOE, Gallego ha dit que no té cap mena d'informació i que només coneix als possibles candidats "a través dels mitjans". Tot i això, ha destacat que és molt positiu que l'elecció del successor de Zapatero es faci amb un procés de primàries "que sigui participatiu i democràtic".

stats