POLÍTICA
Política 17/03/2011

Joan Puigcercós diu que a Joan Laporta "no li interessa entrar a ERC”

En una entrevista a ComRàdio, el president d'Esquerra Republicana de Catalunya ha assegurat que Joan Laporta ja té el seu propi partit i que no creu que "es vulgui aventurar a noves experiències" polítiques

Redacció
1 min
Joan Puigcercós durant l'entrevista a ComRàdio

BarcelonaJoan Puigcercós ha mostrat el seu convenciment que Joan Laporta no es farà militant d'ERC malgrat la candidatura conjunta en els comicis locals per accedir a l'alcaldia de Barcelona. Puigcercós ha dit que Laporta ha tingut "una experiència traumàtica" amb Uriel Bertran, Strubell i López Tena i que dubta que "es vulgui aventurar a fer noves experiències” ara que ha vist quina podria ser la dinàmica d'ERC.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Puigcercós també ha assegurat que el govern "dels millors" actual "és un govern mediocre" i ha afegit que "hi ha consellers que són la cinquena i la sisena opció”.

Sobre la polèmica pel currículum de Joana Ortega, Puigcercós ha insitit que la vicepresidenta “ha falsificat un títol i no és un error tècnic" i ha afegit que ell no té la carrera acabada i mai se n'ha amagat. Encara sobre Joana Ortega, Puigcercós ha comentat que “en països civilitzats, com Alemanya, el ministre de Defensa, per tallar i enganxar la tesi doctoral va dimitir" i ha instat Convergència i Unió a plantejar-se l'opció de la dimissió d'Ortega.

El líder republicà també ha carregat contra el govern de Mas i ha dit que ningú en volia formar part perquè “durant 4 anys s’ha estat insultant l’anterior govern titllant-los de gent poc preparada i qualificada".

stats