Política 05/06/2011

Joan Ridao: "Carod-Rovira ha contribuït amb encerts i errors a forjar l'ADN d'Esquerra"

El secretari general d'ERC ha volgut deixar clar que la baixa de l'exlíder d'ERC no afectarà al projecte del partit. "El llegat de Carod seguirà amb ell o sense ell", ha afirmat poc abans de participar en la manifestació antinuclear

Acn
1 min

BarcelonaEl secretari general d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), Joan Ridao, ha volgut desvincular la marxa de Carod del projecte d'Esquerra i ha assegurat que "el llegat de Carod seguirà amb ell o sense ell". Ridao, que encara no s'havia pronunciat sobre la decisió de l'exvicepresident de la Generalitat de Catalunya, ha valorat l'aportació de Carod-Rovira al partit:"Al llarg de molts anys de servei a ERC ha contribuït amb encerts i errors a forjar l'ADN d'Esquerra".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Un ADN, segons Ridao, que està basat en "un independentisme gradualista, amb vocació majoritària i de govern, i socialment d'esquerres". En aquest sentit, Ridao ha remarcat que "això amb Carod o sense ell, continuarà, seguirà viu".

En opinió del secretari general d'ERC, "el resultat de les eleccions demostra que hi ha una crisi de confiança amb ERC, però la gent no ha deixat de votar ERC pel que és sinó pel que ha fet malament".

Ridao ha agraït a Carod "la seva contribució", els anys de dedicació al partit i la seva participació en "una obra col·lectiva que ha ajudat a forjar" l'actual ERC. "I no voldria dir res més", ha conclòs Ridao per tancar la qüestió davant dels periodistes.

stats