Política 17/09/2014

Elena anuncia el seu suport a la resolució conjunta del 9-N

"Estar al costat del dret a decidir és estar al costat de la immensa majoria dels ciutadans de Catalunya, que és allà on ha estat sempre el socialisme català", argumenta el diputat no adscrit

Sara González
1 min

BarcelonaJoan Ignasi Elena ha exercit aquest dimecres per primera vegada com a diputat no adscrit. Un cop feta efectiva la seva renúncia a seguir al grup parlamentari del PSC, el líder d'Avancem ha anunciat, durant el seu minut i mig d'intervenció a les conclusions del debat de política general, que votarà a favor de la resolució conjunta sobre la consulta del 9-N, que rebrà també el suport de CiU, ERC, ICV-EUiA i la CUP.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Avui, estar al costat del dret a decidir és estar al costat de la immensa majoria dels ciutadans de Catalunya, que és allà on ha estat sempre el socialisme català", ha assegurat Elena, tot deixant en evidència un PSC que, al seu parer, ha perdut la centralitat. El diputat ha argumentat que el seu vot serà "coherent" amb el programa electoral amb el qual es va presentar el seu antic partit i amb un "vell principi" que Joan Reventós va propugnar: "Som socialistes i catalanistes per les mateixes raons".

Elena també ha fet una crida a construir una "alternativa econòmica" i a impulsar una "lluita implacable contra la corrupció".

stats