ELECCIONS MUNICIPALS
Política 13/05/2011

Laporta no creu que Can Trabal pugui crear un conflicte entre ERC i Unitat per Barcelona

"Si hi ha algunes divergències ho parlarem i ens posarem d'acord. No veig cap contradicció, ni problema", ha assegurat el diputat independentista

Acn
1 min

BarcelonaEl número dos de la llista d'Unitat per Barcelona, Joan Laporta, no considera que els terrenys de Can Trabal, a l'Hospitalet, puguin suposar un conflicte d'interessos entre Esquerra Republicana de Catalunya a l'Hospitalet i la seva coalició independentista. Segons Laporta, un projecte que "dins la legalitat" i sota "criteris d'eficiència urbanística" dóna una millor oferta i un millor benestar a la ciutadania no té perquè crear un conflicte. "Si hi ha algunes divergències respecta a Can Trabal ho parlarem i ens posarem d'acord. No veig cap contradicció ni cap problema. Estem en la mateixa línia", ha assegurat l'expresident del F.C.Barcelona.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Can Trabal és l'últim reducte agrícola de l'Hospitalet i ERC n'ha fet bandera de la seva defensa a les eleccions del municipi. Resulta però que Joan Laporta és un dels propietaris dels terrenys i que l'expresident del Barça es presenta en coalició amb Esquerra Republicana de Catalunya a Barcelona. No obstant, Laporta no creu que aquests terrenys puguin generar un conflicte al si de la seva llista.

Segons ha afirmat, la seva llista està pel "progrés i les coses ben fetes" i, en aquest sentit, si les coses es fan dintre de la legalitat i l'eficiència urbanística per tal que hi hagi un millor benestar dels ciutadans i una millor oferta no té perquè generar un conflicte.

Per això, el número dos d'Unitat per Barcelona ha advocat pel diàleg i l'acord en el tema. "Si hi ha algunes divergències quant a Can Trabal ho parlarem i ens posarem d'acord. No veig cap contradicció, ni problema. Estem en la mateixa línia", ha assegurat Laporta.

stats