FONS DE COMPETITIVITAT
Política 20/04/2011

Ridao reclama al Govern que convoqui la Comissió Bilateral i no es limiti a fustigar el PSC

El dirigent republicà considera que "tothom ja veu" que "el PSC no defensa Catalunya" perquè no dona suport a la iniciativa unitària al Congrés per reclamar el fons de competitivitat

Roger Tugas
1 min
Joan Ridao s'ha reunit aquest dimecres amb alcaldables i directors de campanya de les principals ciutats catalanes

BarcelonaCal aconseguir la unitat a qualsevol preu per aconseguir el cobrament del fons de competitivitat i no utilitzar aquesta disputa amb finalitats partidistes. Això és el que defensa el secretari general d'Esquerra, Joan Ridao, que aquest matí ha demanat al Govern que, un cop "tothom ja veu" que "el PSC no defensa Catalunya", ja que no vol donar suport a la proposició no de llei unitària que exigiria al Congrés el pagament del finançament íntegre, convoqui la part catalana de la Comissió Bilateral, on socialistes i populars es veurien més forçats a donar suport al posicionament unitari vers l'executiu espanyol. Ridao ha recordat que la setmana passada cada partit ja va nomenar els seus representants a la Comissió i, per tant, "l'eina" ja estaria a punt, motiu pel qual ha reclamat al Govern que no es limiti a "aprofitar les circumstàncies per erosionar el PSC".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Tot i això, el dirigent republicà també manté converses amb CiU per presentar conjuntament amb ICV la proposició no de llei al Congrés i està esperant que Josep A. Duran i Lleida, líder dels nacionalistes a Madrid, li respongui si vol mantenir la iniciativa sense el suport del PSC i el PP.

stats