ELECCIONS ESPANYOLES
Política 03/08/2011

Ridao no accepta ser el segon de Bosch i disputarà el cap de cartell

El secretari general de la formació no té intenció d'acceptar Alfred Bosch com a cap de llista a Madrid i seguirà la cursa perquè sigui el consell nacional qui decideixi si s'ha de precipitar un procés de primàries per triar entre ell o Bosch

M. Colomer
1 min

BarcelonaJoan Ridao no pensa llançar la tovallola. Si no canvien gaire les coses, el consell nacional del 3 de setembre haurà de traslladar el dilema a la militància mitjançant primàries. Els militants haurien de decidir llavors entre Alfred Bosch, el candidat que avala el futur president, i Joan Ridao, actual secretari general sortint i home reconegut a nivell intern. Junqueras era contrari a precipitar ara un procés de primàries, però si arriben al 3 de setembre dos candidats, no tindrà més opció que fer-ho.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Fonts pròximes a Ridao consultades per l'Ara.cat han assegurat que Ridao per ara no pensa fer-se enrere. Menys encara per cedir el pas a un candidat que no considera que sigui el "més adequat", entre altres coses, perquè ha renegat de l'estratègia de l'esquerra nacional que Ridao i el seu entorn defensen aferrissadament. Ridao ja té pràcticament els suports reglamentaris per aspirar a ser candidat, i res fa pensar que Bosch no els pugui aconseguir per la via de l'executiva.

stats