Política 19/08/2012

Ortega sobre la Diada: “El Govern no vol imposar cap lema ni cap consigna”

La vicepresidenta del Govern assegura que tot i demanar un clam a favor del pacte fiscal, cal deixar que “la societat expressi el seu sentiment”

Marc Toro
1 min
La vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, intervenint al Parlament

PradaLa vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, ha assegurat aquest diumenge a la Universitat Catalana d'Estiu (UCE) de Prada de Conflent que “el Govern no vol imposar cap lema ni cap consigna” de cara a la manifestació del dia 11 de setembre. Ortega ha considerat que, tot i que l'executiu hagi demanat un crit unànime de la societat catalana cap al pacte fiscal”, cal deixar que “la societat civil expressi amb tota força i contundència el seu sentiment”. En aquest sentit, la vicepresidenta ha opinat que el reclam del concert econòmic és “un lema que pot conviure amb altres crits” als actes de la Diada.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

“Hem de deixar el protagonisme a qui correspon, que és la societat civil” ha afirmat Ortega, que no ha volgut aclarir si assistirà a la manifestació convocada per l'Assemblea Nacional Catalana (ANC). Tot i això, la vicepresidenta ha reconegut que, si hi va, hi anirà “com a ciutadana”.

stats