CIMERA ANTICRISI
Política 26/03/2011

Ortega lamenta que hi hagi grups polítics que només busquen la "lletra petita" dels desacords de la cimera

La vicepresidenta assegura que el document resultant "és un èxit" i l'oposició té la voluntat que aquesta reunió "no quedi en una foto"

Acn
1 min
Joana Ortega va estar escortada per Francesc Homs i altres càrrecs de l'àrea de Presidència durant la seva intervenció a la comissió d'afers institucionals.

PreixanaLa vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, discrepa de l'opinió de l'oposició, que va definir com un "acord de mínims" el document aprovat aquest divendres durant la cimera. Ortega considera que es van pactar punts importants i està segura que l'oposició té la voluntat que aquesta reunió "no quedi en una foto". La vicepresidenta entén que dins l'arc parlamentari hi ha models de país diferents i petites discrepàncies, però lamenta que hi hagi grups que vulguin buscar la "lletra petita" dels desacords quan el document aprovat ahir "és un èxit" i permet mirar, assegura, de cara al futur amb expectatives molt marcades. Ortega ha fet aquestes declaracions aquest dissabte en una visita a Preixana (l'Urgell).

stats