Política 02/12/2011

Nadal creu que Pere Navarro liderarà una candidatura única però no es posiciona sobre el seu vot

El cap de l'oposició admet que el PSC s'ha "empetitit" i que el partit necessita una renovació "en profunditat". A més, creu que Montilla "té tot el dret" d'anar al Senat

Ara
1 min

BarcelonaEl cap de l'oposició i president del grup del PSC al Parlament, Joaquim Nadal, no s'ha posicionat sobre el seu vot a les diverses candidatures per liderar el partit, però ha reconegut que creu que Pere Navarro, actual alcalde de Terrassa, liderarà una candidatura única. "Anem en aquesta direcció", ha afegit.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En una entrevista a El món a RAC 1, Nadal ha dit que si finalment no hi ha una candidatura única, escoltarà tots els candidats: Miquel Iceta, Àngel Ros, Joan Ignasi Elena, Pere Navarro i Montserrat Tura, si decideix presentar-se per liderar el PSC.

En aquesta línia, la federació de Barcelona del PSC va donar suport aquest dijous, de forma majoritària, a Pere Navarro per liderar el partit.

Segons el primer secretari barceloní, Carles Martí, l'alcalde de Terrassa és "qui garanteix millor que els objectius polítics que defensa la majoria del PSC per afrontar la seva nova etapa siguin preeminents".

D'altra banda, Nadal també ha dit que el president José Montilla té "tot el dret" d'anar al Senat i que "ningú l'hi pot discutir".

stats