Política 21/12/2011

Nadal admet que el PSC és lluny de donar suport als pressupostos però manté la "mà estesa"

El cap de l'oposició assegura que l'increment d'interessos no pot convertir-se pas "en excuses de mal pagador" en els comptes de l'any que ve

Ara
1 min
Joaquim Nadal va denunciar que el clima De por que fomenta el Govern no ajuda a crear confiança.

BarcelonaEl president del grup parlamentari del PSC, Joaquim Nadal, ha admès aquest dimecres que el seu partit és lluny de donar suport als pressupostos que ha presentat el Govern aquest dimarts, però es manté "obert al diàleg" i continua amb la "mà estesa".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En una entrevista a El matí de Catalunya Ràdio, Nadal ha afegit que l'increment d'interessos no pot convertir-se "en excuses de mal pagador" en els pressupostos del 2012.

A més, el president parlamentari del PSC ha subratllat que encara "som al principi" de les negociacions i que, per tant, ara el que cal és parlar. "És l'hora de la política", ha sentenciat.

Nadal ha afegit que no ha vist el text perquè està "molt concentrat" en el PSC, "que és el meu partit".

D'altra banda, el cap de l'oposició ha apel·lat que el Govern s'esforci "en tot el que pugui crear esperança a la gent".

Nadal ha comentat que les circumstàncies externes no ajuden i que cal crear expectatives, mesures de reactivació econòmica.

stats