Política 28/08/2013

Jordi Martí lamenta els "atacs personals" i "l'autoritarisme" de la direcció del PSC

El president del PSC de Barcelona titlla "d'infantils" els arguments de Balmón per assegurar que sobra gent al partit

Ara
1 min
Jordi Martí, portaveu del PSC a l'Ajuntament de Barcelona

Barcelona"Antonio, no és això, company, no és això. Menys buscar culpables i més estendre ponts de diàleg; menys atacs a deshores i més raonaments sòlids; més debat i pluralitat i menys autoritarisme". Amb aquesta contundència ha respost el president del grup socialista de l'Ajuntament de Barcelona, Jordi Martí, en un article a 'El Periódico', a l'article publicat dilluns pel número dos del PSC, Antoni Balmón.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons Martí, els arguments de Balmón per convidar alguns dirigents crítics a marxar del partit són "infantils" i sense prou solidesa, i per això, al seu parer, acaba recorrent a "l'atac personal". "¿Qui és ningú per atribuir-se la capacitat de distingir entre bons i mals militants? Si alguns atributs de la condició humana com la vanitat o mirar per un mateix són raó per excloure algú del PSC, no haurem d'acabar marxant-ne tots?", etziba el dirigent barceloní.

Martí també alerta Balmón que acusar el tripartit –amb José Montilla inclòs– de ser el culpable de l'actual declivi del PSC és "passar-se a l'enemic".

stats