Política 27/09/2016

Jordi Pujol reapareix en públic per assistir a la conferència de Ximo Puig al Cercle d'Economia

L'expresident de la Generalitat ha saludat afectuosament el president valencià i hi ha intercanviat unes paraules abans i després de l'acte

Marc Toro / Acn
1 min
Jordi Pujol reapareix en públic per assistir a la conferència de Ximo Puig al Cercle d'Economia

BarcelonaL'expresident de la Generalitat de Catalunya Jordi Pujol ha reaparegut en públic aquest dimarts, després de mesos sense fer acte de presència a cap esdeveniment, per assistir a la conferència del president de la Generalitat valenciana, Ximo Puig, al Cercle d'Economia.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Pujol, que s'ha deixat veure en públic en escassíssimes ocasions des que van esclatar els casos de frau fiscal i presumpta corrupció que l'afecten a ell i a la seva família, s'ha assegut a segona fila del públic per escoltar les explicacions de Puig sobre l'economia valenciana, la connexió mediterrània entre Catalunya i el País Valencià i la seva repercussió en el sistema econòmic.

En arribar a la seu del Cercle d'Economia, Pujol ha saludat afectuosament el president de l'entitat, Antón Costa, i Ximo Puig, i s'ha assegut entre el públic discretament. Tant abans com després de la conferència ha intercanviat unes paraules amb Puig.

En un escrit publicat aquest setembre en el seu bloc, l'expresident va admetre que busca reconciliar-se "amb ell mateix", en no haver passat pàgina després de la seva confessió el juliol de 2014 sobre el fet que va tenir diners sense declarar a Andorra.

stats