Política 11/12/2015

Jordi Pujol Ferrusola intenta sense èxit lliurar voluntàriament el passaport al jutge

Efe
1 min
Jordi Pujol Ferrusola, primogènit de l'expresident de la Generalitat Jordi Pujol. La seva exparella l'acusa d'haver blanquejat diners a Andorra.

BarcelonaJordi Pujol Ferrusola, primogènit de l'expresident de la Generalitat, ha anat aquest divendres als jutjats de guàrdia de Barcelona per lliurar voluntàriament el seu passaport i intentar demostrar així que no pensa eludir la justícia, encara que el jutge l'hi ha tornat després de deixar constància del seu acte de presència perquè no li constava cap requeriment de cap òrgan judicial. Pujol Ferrusola està imputat per l'Audiència Nacional i per la jutge de Barcelona que investiga la fortuna oculta de la seva família.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El jutge de guàrdia, després de tornar-li el passaport, ha lliurat al primogènit dels Pujol una providència en la qual deixa constància del seu acte de presència voluntar i acorda notificar la compareixença de l'imputat a la magistrada de Barcelona que investiga la fortuna oculta per la seva família a Andorra, arran de la confessió del seu pare.

stats