POLÍTICA
Política 24/05/2011

Zaragoza diu que el PSC va "reflexionar" sobre si Zapatero ha d'avançar les eleccions

El secretari d'organització dels socialistes ha explicat que l'executiva dels socialistes catalans va debatre el tema. Segons publica avui l'ARA, Corbacho va presentar una proposta en aquesta direcció però Montilla la va frenar

Redacció
1 min

BarcelonaEl secretari d'organització del PSC, José Zaragoza, en una entrevista aquest dimarts a Catalunya Ràdio, ha negat que l'executiva dels socialistes catalans hagi proposat que el president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, hagi d'avançar les eleccions, però sí que ha reconegut que el tema va ser motiu de "reflexió" a la reunió. En l'edició de paper d'aquest dimarts, l'ARA explica que sobre la taula va haver-hi una proposta en aquest sentit que va presentar Celestino Corbacho, però el primer secretari dels socialistes, José Montilla, la va tirar enrere, una realitat allunyada de la bassa d'oli que ha explicat Zaragoza.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Zaragoza entén que el president del govern espanyol ha comès “alguns errors” que han perjudicat els socialistes catalans, però ha recalcat que “Catalunya necessita una alternativa progressista”. El secretari d'organització del PSC ha reconegut que se senten “preocupadíssims” pels resultats dels comicis, que fan evident una “deriva política cap a la dreta”.

Tot i així, el to d'autocrítica ha continuat sent baix. “Ho estem fent bé”, ha dit Zaragoza, que ha reconegut, tot i això, que el PSC té “problemes importants”. El secretari d'organització dels socialistes ha emplaçat al congrés de la tardor pels canvis que han d'arribar, i que, segons ell, han de començar pel lideratge del partit. “El PSC necessita un nou lideratge”, ha dit.

stats