FUTUR DE CAMPS
Política 27/01/2012

Ciscar: “Camps mereix una sortida política important”

El vicepresident reitera el suport del govern valencià però deixa entreveure que el futur de l'expresident no passa per la presidència de la Generalitat

Salvador Almenar
1 min
El vicepresident i portaveu del govern valencià, José Ciscar, en roda de premsa

ValènciaEl vicepresident i portaveu del govern valencià, José Ciscar, també s'ha referit a l'absolució de l'expresident Francisco Camps de la qual ha dit que tots els membres de l'executiu han rebut “amb satisfacció”. Preguntat per la possible tornada a la primera línia de la política de Camps, Ciscar ha escorregut l'embalum com ahir fes Alberto Fabra, deixant la seva possible rehabilitació en mans del que decideixi Madrid.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

“Camps mereix tenir una sortida política important conforme al que ha estat la seva trajectòria i al que ell significa, ha representat i representa dins del Partit Popular no ja de la Comunitat Valenciana, sinó d'Espanya”, ha manifestat després de la reunió plenària del govern valencià d'aquest matí. A nivell orgànic, Ciscar ha estat preguntat per la possibilitat d'assignar a Camps alguna competència dins del grup parlamentari, però ha evitat donar una resposta concreta. “És una decisió que s'hauria de prendre en l'àmbit de les Corts Valencianes”, ha manifestat.

Després de les insistències per conèixer quin és el futur que des del govern valencià es tindria pensat per a l'expresident, Ciscar ha seguit la línia d'altres membres destacats del PP valencià i ha assenyalat que “en aquestes 48 hores s'han dit ja moltes coses” però que, segons el parer del Consell, “el que toca és deixar reposar aquesta situació perquè tot ha estat molt ràpid”. Sobre el veredicte de no culpabilitat conegut dimecres passat sobre la causa dels vestits en la qual estava imputat Francisco Camps ha destacat que ha estat “l'única cosa justa en aquest procés que ja portava bastant temps”.

stats