REFORMA CONSTITUCIONAL
Política 25/08/2011

Montilla accepta a contracor modificar la Constitució

El primer secretari dels socialistes catalans admet que no és cap entusiasta de la reforma però diu que té més costos "no fer-la que fer-la"

Narcís Presas
1 min
José Montilla, primer secretari del PSC, a Vilopriu

VilopriuEl primer secretari del PSC, José Montilla, ha admès que no és cap “entusiasta” de la proposta de reforma de la Constitució però ha assegurat que “té més costos no fer aquesta reforma, que fer-la”. Així, l’expresident de la Generalitat ha recordat que el seu partit no portava la reforma de la constitució per limitar la capacitat de dèficit al seu programa electoral i que ell “no hagués fet les coses com s’han fet”, però ha assenyalat que “si volem diners, hem d’acceptar les regles del joc”. En aquest sentit, Montilla ha argumentat que la reforma de la constitució és la condició que han posat Alemanya i França per comprar deute espanyol i italià.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Montilla ha fet aquestes declaracions des de Vilopriu, en la tradicional trobada de cada estiu organitzada per Nou Cicle, els membres de l’ala catalanista del partit. Sobre la reforma de la Constitució, Montilla també ha instat a PSOE i PP a implicar als partits nacionalistes en la reforma i que permetin la seva participació en la redacció de la proposta de reforma perquè “ens afecta a tots”.

stats