ELECCIONS ESPANYOLES
Política 09/10/2011

Zaragoza assegura que les declaracions de Duran fan "el caldo gros" al PP a Catalunya

El secretari d'Organització del PSC creu que la majoria absoluta popular que preveuen les enquestes posa "nerviós" al candidat de CiU

Acn
1 min

BarcelonaEl secretari d'Organització del PSC i membre de la candidatura socialista catalana a les eleccions generals, José Zaragoza, ha assegurat aquest diumenge que les declaracions del candidat de CiU, Josep Antoni Duran i Lleida, fan "créixer el PP a Catalunya". El socialista assegura que en la majoria absoluta popular que pronostiquen les enquestes, entre elles les de La Vanguardia, són la causa d'un Duran "nerviós" que "insulta a tothom i crispa la campanya".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Duran no s'adona que criticant els socialistes fa el caldo gros al Partit Popular a Catalunya", afirma Zaragoza, fent referència directa a les declaracions del líder democratacristià sobre els pagesos andalusos. El candidat de CiU al Congrés va assegurar aquest dissabte que "un agricultor català no pot recollir la fruita perquè no li surt a compte" i en altres parts d'Espanya "amb la nostra contribució, reben un PER perquè puguin passar la resta de la jornada al bar del poble". Duran i Lleida va respondre, així, una consellera socialista que assegurava que mentre a Catalunya es retalla en benestar social a Andalusia s'inauguren residències.

El líder socialista ha recordat també que l'estratègia de CiU de donar "tot el poder al PP" en ajuntaments com Badalona i Castelldefels només "perjudica Catalunya i els catalans. "La dreta sempre retalla del costat dels més febles", ha afegit el socialista. I per això ha assegurat que no es pot afegir a la crisi "les retallades en salut i educació" perquè aquest camí no crea ocupació.

stats