EXECUTIVA DE LA FEDERACIÓ
Política 18/07/2011

CiU proposa Duran com a candidat a les generals i es prepara per a unes eleccions avançades

El líder d'Unió insisteix que l'important no és quan es convoquen les eleccions, sinó les reformes que cal fer i que el govern espanyol té paral·litzades

Sara González
1 min

BarcelonaLa comissió executiva nacional de CiU ha decidit proposar de nou Josep Antoni Duran Lleida com a cap de llista de la federació a les eleccions generals. Artur Mas ha definit l'actual portaveu de CiU al Congrés com la persona més indicada per frenar una majoria absoluta del PP i defensar els interessos de Catalunya davant l'Estat espanyol. Duran haurà de ser ratificat dissabte pels consells nacionals per ser oficialment el candidat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Sobre un possible avançament de les eleccions generals a la tardor, Duran ha assegurat que l'important no és quan es convocaran, sinó tot allò “que cal fer en els propers dos o tres mesos”. El líder d'Unió ha denunciat que el govern espanyol “s'està entretenint” i està endarrerint la reforma de la negociació col·lectiva i la que fa referència a les polítiques actives d'ocupació. “Han prioritzat interessos de partit per sobre dels interessos d'estat”, ha assegurat Duran.

stats