CONSELL EXECUTIU
Política 01/03/2011

Duran traça amb els consellers l'estratègia per exigir els traspassos a Madrid

La vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, es reunirà amb el vicepresident tercer del govern espanyol, Manuel Chaves, el 10 de març

S. González / P. Martí
1 min

BarcelonaEl portaveu de CiU al Congrés, Josep Antoni Duran Lleida, ha assistit per segona vegada a la reunió del consell executiu per traçar amb els consellers l'estratègia que seguirà la vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, en la reunió que mantindrà amb el vicepresident tercer del govern espanyol, Manuel Chaves, el 10 de març, per exigir a Madrid els 29 traspassos que té pendents amb Catalunya i la revisió d'11 més. El portaveu del Govern, Francesc Homs, ha assegurat que l'executiu considera que és necessari abordar aquesta qüestió que ja fa anys que s'arrossega durant aquest semestre perquè si no no tindrà "recorregut".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Si deixéssim gaire coses per encetar a la tardor, probablement faríem salat", ha dit Homs, que ha subratllat que el Govern no està posant sobre la taula "res que l'Estat espanyol no conegui". El portaveu també ha anunciat que faran les gestions per activar les comissions mixtes bilaterals i ha explicat que, a diferència de l'anterior govern tripartit, són partidaris que la comissió bilateral tingui representació parlamentària, com passa amb la comissió mixta de traspassos. "Dependrà de l'Estat que s'accepti una ampliació del nombre de representants", ha conclòs.

stats